15 noviembre, 2020

Secretaría General

El área de Secretaría General o Internal Management es la encargada de gestionar las funciones básicas para el funcionamiento y coordinación de la asociación. En ELSA, estas funciones se concretan en: administración, comunicación y tecnologías de la información, recursos humanos, ELSA trainings e información.

En definitiva, el objetivo esencial de esta área es gestionar el equipo humano que forma ELSA Barcelona-UPF y, sobre todo, trasladar a los miembros de la asociación toda la información de interés relativa a nuestro grupo local, así como aquella referente a las actividades que se ofrecen tanto en el ámbito nacional como en el internacional.

Aquest any he decidit fer un pas més dins l'associació, i involucrar-me cada cop més a ELSA és de les millors coses que podria haver fet. Estar a l'associació m'ha permès conèixer molta gent de la qual puc aprendre a ser millor tant personalment com professionalment. 

Formar part  d'ELSA sense dubte t'obre un gran ventall de possibilitats i oportunitats per aprendre des d'un punt de vista molt més pràctic i dinàmic, aprofundint més del que s'ensenya a les aules, i és per això que recomano formar part de l'associació a tots els estudiants que vulguin anar més enllà amb els seus estudis. A més, el fet de poder participar activament a ELSA et pot ensenyar molt a treballar en equip i millora el teu pas per la universitat. 

 

IVAN CEREZALES
Secretaria General

Després d’un any sent membre d’ELSA he decidit fer un pas endavant i involucrar-me en el funcionament intern d’aquest grup local. Sens dubte, la meva estada en l’associació m’ha permès aprofundir molts aspectes del món del dret, però m’agradaria destacar el creixement personal i professional que m’ha brindat. Aquesta experiència m’ha donat l’oportunitat de conèixer a altres companys i professionals del món jurídic que marcaran el meu pas per la universitat, totes elles persones compromeses amb l’associació, la societat estudiantil i el treball en equip.


SERGI OTERO
Director Secretaria General