25 enero, 2020

Seminarios y Conferencias 2019-20

El objetivo de S&C es dar a los estudiantes de Derecho y a los jóvenes abogados de diferentes países la oportunidad de aprender y discutir temas legales que no suelen estar incluidos en el plan de estudios de las universidades, que están relacionados con la actualidad y que pretenden contribuir a una mejor educación en el ámbito social, jurídico y cultural.

Este área incluye eventos científicos organizados en nuestra universidad o relacionados con ella (así como seminarios, conferencias, lecturas o mesas redondas), además de visitas institucionales, visitas de estudio, ELSA Law Schools y las Delegaciones ELSA.

En S&C tenemos un directorio que está relacionado con la organización de las Study Visits y las Summer Law Schools, además de servir de apoyo en la promoción de las Delegations y en la organización de las visitas Institucionales. Sin embargo, los miembros de S&C trabajan en equipo en todas las actividades y se involucrados en todos los aspectos de la organización.

Ja fa 3 anys que vaig començar a formar part de la Junta d’ELSA Barcelona-UPF, i he de dir que va ser una gran decisió unir-m’hi. Des del primer moment he viscut moltes experiències que han estat úniques i m’han fet aprendre molt més del que hagués pogut amb només les classes a la universitat.

Entre aquestes oportunitats úniques podria destacar haver sigut Delegada d’ELSA International a les Nacions Unides, en el Working Group IV sobre E-Commerce de l’UNCITRAL; haver realitzat cursos sobre Business Law i Human Rights: The Right to Privacy a Àustria i Croàcia; haver assistit a l’International Council Meeting d’ELSA a Lviv, Ucraïna; o haver participat en un Moot Court organitzat conjuntament amb Baker Mckenzie.

A més a més, formar part d’una associació és una manera dinàmica d’aprendre com funciona el món laboral, t’has de relacionar amb altres persones que fan la seva pròpia feina i ser capaç d’actuar en equip. M’agradaria destacar també la vessant internacional d’aquesta associació, que avui en dia és essencial per a qualsevol futur jurista.

Sempre m’he sentit molt ben acollida a ELSA i espero poder seguir formant-ne part molt de temps!


ARIADNA QUEROL
VP Seminarios y Conferencias

Tot i que la meva estada a ELSA de moment ha sigut breu, ja m'ha servit per adonar-me que involucar-me a l'associació és una de les millors coses que podria haver fet: com a membre d'ELSA he tingut la oportunitat de conèixer molta gent de la qual puc aprendre a ser millor tan personalment com professionalment.
A més, el fet de poder participar activament a l'associació m'ha ensenyat molt a treballar en equip per tal de treure endavant els objectius de l'associació.


IVÁN CEREZALES
Director de Institutional Visits